Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart in de crematoria in Goes een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl.
KlantenVertellen beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
160 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1133 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
alles super geregeld
Ik belde naar uitvaart 24. Werd gelijk geholpen. Prettige medewerkers, denken goed mee. Zeer hulpvaardig.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-02-2021 Jayne, Den Haag
10
5
Fantastisch
Heel goed verzorg allemaal we zijn zeer tevreden hoe het geregeld was zeker een aanrader
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-01-2021 Theo, IJsselstein
9
4.5
Alles is goed verlopen
Uitvaart24 is een prima organisatie. Alles is goed verlopen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 3.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
28-01-2021 Monique, Eindhoven
9
4.5
Respectvolle behandeling, intensieve begeleiding en professionaliteit
Een moment waarop een moeilijke beslissing genomen moet worden en dan bang zijn dat je een verkeerde keuze maakt. Zo kun je het noemen als je gaat zoeken naar een begrafenisondernemer. Een beslissing nemen via internet lijkt dan een onpersoonlijke en onlogische keuze. Echter niets is minder waar gebleken. Vanaf het moment van ophalen van de overledene tot het einde van het gehele proces is dit op een persoonllijke, betrokken en deskundige manier afgehandeld. De kostenstructuur is duidelijk en ook van aanvullende diensten staan de kosten duidelijk vermeld. Tevens bestaat er de mogelijkheid om in overleg persoonlijke wensen te bespreken die buiten de paketten vallen. Je weet waar je aan toe bent en wat het allemaal gaat kosten, dus geen verrassingen achteraf. Een goed gevoel. De medewerkers geven je een betrokken gevoel. Zijn telefonisch, via de mail en via what's app. bereikbaar. Soms zelfs tot laat in de avond om je door het hele proces te begeleiden. Dit is een geruststellende gedachte. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er best wel wat contracten getekend moeten worden die je via de mail binnen krijgt. Het bezit van een printer met scanner is onmisbaar om de documenten te printen, te tekenen, te scannen en terug te sturen naar de organisatie. Ook voor het regelen van rouwkaarten en bloemen krijg je netjes een mail met links doorgestuurd, zodat dit ook zonder veel gedoe direct afgehandeld kan worden via internet. Voor het maken van de rouwkaarten dien je wel een beetje vaardig te zijn, maar je krijgt netjes een gebruiksaanwijzing toegestuurd. Al met al heb ik een heel goed gevoel gekregen hoe het allemaal geregeld is. Een klein minpuntje is dat er in mijn geval om informatie werd gevraagd die ik al eens gecommuniceerd had. Dit kwam waarschijnlijk doordat er 2 verschillende personen zich bezig gehouden hebben met de begeleiding (wat normaal niet gebeurt) en dat er ook nog de algemene mail van de organisatie gebruikt werd voor de communicatie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
23-01-2021 W. van der Kieft, Rotterdam
10
5
Respectvol, zorgvuldig en ze maken waar wat ze beloven
De dienstdoende mensen ‘s nachts, de uitvaart begeleidster Thea, de mensen van de drukkerij, allemaal even vriendelijk, behulpzaam, geduldig en zorgvuldig. We zijn echt heel tevreden. Totaal onnodig om 1000 den euro’s meer uit te geven aan een meer ‘ traditionele ‘ uitvaart verzorger.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-01-2021 Mieke, Alphen aan den Rijn
10
5
DUIDELIJK & PERSOONLIJK & GOEDE AFSPRAKEN & GEWELDIGE BEDANKT
Het kiezen van een uitvaart, kosten en afspraken was bij jullie heel duidelijk. Heel persoonlijk en dat doet nabestaande goed. Want een keuze kan niet meer ongedaan worden en spijt hebben van een verkeerde beslissing heeft met afspraken te maken. Afspraken die jullie nakomen dat is geweldig. BEDANKT ALLES
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-01-2021 Ann van den Berg, Hoek van Holland
10
5
Vera
De uitvaart van mijn broer was perfect geregeld. Met warmte en respect hebben we afscheid kunnen nemen. Met name Thea wil ik noemen. Zij voelde perfect aan, in welke sfeer wij afscheid wilde nemen. De kosten werden glashelder uitgelegd. Dank jullie wel!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
18-01-2021 Vera De Ruiter, Zoetermeer
10
5
Netjes
LIEVE Mensen en de ceremonie meester was alsnog een topper en heb ons met liefde begeleid.Ondanks de situatie en al intens verdriet.Bedankt allemaal..Ik ben zeer tevreden Groetjes MD.Cairo
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4
Deskundigheid 5
05-01-2021 Muriel, ROTTERDAM

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews